• slidebg2
    thyssenkrupp infrastructure
    Vaš partner za izgradnju marina
  • slidebg2
    thyssenkrupp infrastructure
    Vaš partner u specijalnoj niskogradnji

thyssenkrupp infrastructure®

VAŠ VODEĆI PARTNER ZA SPECIJALNU NISKOGRADNJU I INFRASTRUKTURU

Thyssenkrupp infrastructure® je nova kompanija unutar koncerna thyssenkrupp Njemačka. Od travnja 2016. spajanjem firmi TK Tiefbautechnik, TK Bauservice i TK Gft Bautechnik nastala je nova tvrtka.

Bilo da se radi o mobilnosti, urbanizaciji, klimatskim promjenama ili učinkovitosti resursa: Kao vodeći dobavljač civilnih, morskih i temeljnih inženjerskih rješenja, cijeli spektar usluga za globalne infrastrukturne projekte je pokriven.

Portfelj tvrtke je podijeljen u sljedeća područja proizvoda: Čelični dijelovi i oprema za sidrenje, zaštita od poplava, oprema za pobijanje i vađenje talpi, bušenje, dodatni proizvodi te sustavi za skele.

Thyssenkrupp Infrastructure se smatra isporučiteljima cjelovitih usluga u građevinskoj industriji zato što kroz cijeli process kupci imaju podršku i savjetovanje, razvijajući rješenja prilagođena odgovarajućem poslu. Oslanac za to je stručna podrška savjetodavnih inženjera. Kupcima su na raspolaganju svi proizvodi potrebni za izvršavanje projekata.

Većina Thyssenkrupp proizvoda dolazi iz vlastite proizvodnje, kao što je vibrator müller za pobijanje i vađenje talpi te thyssenkrupp oprema za hladno oblikovanje. Thyssenkrupp Infrastructure je ekskluzivni distributer za thyssenkrupp ASF sidrene opreme i E+S i KRINGS sisitema za razupiranje rovova.

S uredima diljem svijeta tvrtka je prisutna gdje god kupci trebaju, poznaje lokalna tržišta i njihove zahtjeve te može pružiti prilagođene savjete na terenu, što je ključna prednost, posebno u službi nakon prodaje.

Galerija