• slidebg2
  THIELE
  lanci za najteže uvjete
 • slidebg2
  thyssenkrupp infrastructure
  Profesionalci u niskogradnji
 • slidebg2
  ESCO
  mining experts

Sinoma

POUZDANI GLOBALNI PARTNER TVORNICAMA CEMENTA U IZGRADNJI, NADOGRADNJI I PLANIRANJU

SINOMA CBMI Construction Co., Ltd. je renomirana tvrtka s 60-godišnjim iskustvom u izvođenju projekata po EPC (ključ u ruke) principu u području proizvodnje građevinskih materijala, energetike, vodoprivrede, zaštite okoliša i mnogih drugih sektora. Kao podružnica Sinoma International Engineering Co., Ltd., CBMI ima sjedište u Tangshanu, Hebei provinciji, Kina, i ima dokazanu stručnost u izvođenju projekata diljem svijeta, zadržavajući visoke standarde kvalitete i sigurnosti.

Proizvodnja Cementa - Područje djelovanja:

 • Inženjering
 • Planiranje i financiranje
 • Tehničko projektiranje
 • Istraživanje i razvoj
 • Puštanje u pogon i rad
 • Rezervni dijelovi
 • Nadogradnja

CBMI je međunarodno konkurentna tvrtka u istraživanju i razvoju opreme, inženjeringu i mnogim drugim sektorima, s izrazitim prednostima u kvaliteti, vremenu i troškovima. Kao ugledni opći izvođač s međunarodnom reputacijom, SINOMA CBMI je ovlaštena za poslove uvoza, izvoza i projektiranja te posjeduje kvalifikaciju razreda A kao izvođač ključnih projekata. Naša regionalna upravljačka strategija obuhvaća projekte u Aziji, Europi, Africi, Latinskoj Americi i Kini. Učinkoviti mehanizmi nadzora, upravljanja, evaluacije i nagrađivanja unapređuju efikasnost izvođenja projekata i smanjuju rizik upravljanja.

Korisnici: Lafarge, Holcim, Heidelberg Materials, BUA Group, AfriSam, Titan, Colacem, Cemex, Strabag Societas Europaea, Cilas Cimentas Lafarge & Souakri, Cesa, Simba cement, i mnogi drugi

Ostali poslovi: Odlaganje opasnog otpada, Elektroenergetski inženjering, Rudarstvo, Vodoprivreda, Industrija i građevinarstvo


Neki od mnogobrojnih projekata:

Sinoma CBMI može se pohvaliti građevinskim projektima u Španjolskoj, Francuskoj, Italiji, Rusiji, Mađarskoj, Albaniji, Ukrajini, Moldaviji, Cipru, Azerbejdžanu, Bugarskoj, Siriji, Saudijskoj Arabiji, Tunisu, Maroku, Mauritaniji, Zambiji, Južnoj Africi, Nigeriji, Ugandi, Beninu, Alžiru, Gani, Gvineji, Dominikanskoj Republici, Ekvadoru, Maleziji i drugim zemljama i regijama.

Tvornica cementa Albania Fushe-Kruje (3300tpd)
Tvornica cementa Albania Fushe-Kruje(3300tpd)

Tvornica cementa Cipar Vassiliko(6000tpd)
Tvornica cementa Cipar Vassiliko (6000tpd)

Tvornica cementa Francuska Bordeaux
Tvornica cementa Francuska Bordeaux

Tvornica cementa Nostra Mađarska 2011 (2500tpd)
Tvornica cementa Nostra Mađarska 2011 (2500tpd)

Tvornica cementa Siria Al badia (5000tpd)
Tvornica cementa Siria Al badia (5000tpd)

Tvornica cementa Španjolska Malaga (3000tdp)
Tvornica cementa Španjolska Malaga (3000tdp)

Zambi CHILANGA cement tvornica(2000tpd)
Tvornica cementa Zambi Chilanga (2000tpd)

Sinoma CBMI samostalno posjeduje prava intelektualnog vlasništva na tehnologiju proizvodnje klinkera u peći suhim procesom. S svojim istraživačkim timom za tehnologiju, elektrotehniku, građevinarstvo i opremu, posjeduje sposobnost dizajniranja i izrade velikih cementnih postrojenja. Sposobnost izgradnje cementara sa proizvodnjom od 850 do 12 000 tona dnevno.

U području građevinarstva, uspješno se pridržavaju europskih i američkih standarda za dizajniranje i provedbu. Razvijaju i usavršavaju svoje sustave i tehnike na temelju dugogodišnjeg globalnog iskustva, pa tako i u području poboljšanja otpadnih sistema ulja i voda.


Comterra CTA - Banners-25-25

Galerija